Erken de oorzaak en

reken er voorgoed mee af

Maak direct een afspraak

Pak uw probleem bij de kern aan met een helderziend consult

Iedereen heeft zo zijn problemen en gaat hier op zijn of haar eigen manier mee om. Wat de aard van uw probleem ook is, het is belangrijk dat u de oorzaak hiervan achterhaalt. Alleen dan komt u tot een blijvende oplossing. Willemien Tripplaar kan u helpen de kern van uw probleem te ontdekken met een helderziend consult, healing of spirituele begeleiding.

Overzicht op een kruispunt in uw leven

Staat u voor belangrijke keuzes in uw leven en vindt u het lastig te bepalen wat de juiste weg is om in te slaan? Spirituele coaching door Willemien Tripplaar geeft u vertrouwen en creëert overzicht. Op een kruispunt in uw leven maakt u zo gemakkelijker een weloverwogen beslissing waar u volledig achter staat.

Foto reading

Bij Willemien Tripplaar in Utrecht kunt u terecht voor een helderziend consult en healing. Het consult wordt gegeven op basis van foto's van uzelf, relaties, vrienden en familie. Ook kunt u foto's van dierbare overledenen meebrengen. Door de foto’s krijgt Willemien inzicht in de werkelijke achtergronden en dynamiek van een situatie of relatie.

Hoe lang duurt een consult?

Een helderziend consult duurt 60 minuten en een healing duurt 30 minuten. U kunt ze ook combineren. Neem contact op met Willemien Tripplaar voor meer informatie of maak een afspraak. Bel direct 030 - 254 06 59.

helderziend consult

Lezingen en huiskamerbijeenkomsten

Willemien Tripplaar geeft naast readings en healings ook lezingen en verzorgt paranormale avonden. De onderwerpen die bij de lezingen aan bod komen zijn:

  • Leven na de dood
  • Karma en reïncarnatie
  • Moderne spiritualiteit 
  • Zingeving

Op de paranormale avonden beantwoordt zij vragen met behulp van door u meegebrachte foto’s of voorwerpen (psychometrie). Deze avonden verzorgt zij voor groepen en verenigingen. Tevens is het mogelijk een avond bij u thuis te verzorgen. Deze huiskamerbijeenkomsten worden georganiseerd voor 8 tot 12 personen.